cs en

Spouštíme nový web

May 15, 2018

V návaznosti na začlenění AGIMu do celosvětové sítě Globalise, jsme rozjeli celou paletu změn. Náš způsob práce jsme doplnili o prověřené postupy ze zahraničí a přejali profesní i procesní standardy z Globalise. Nový web tyto změny reflektuje.

Co je na webu nového?

Přidali jsme sekci Případové studie, kde se můžete dozvědět více o specifických projektech, které již máme za sebou. Mnohým podnikům jsme pomohli a některé jsme dokonce zachránili před bankrotem.

Je jasné, že od počátečních krůčků roku 2009 jsme již ušli značný kus cesty. Jaké milníky jsme cestou překonali, se můžete dozvědět zde.

Jakožto Interim Manager se nyní můžete podívat, co si o spolupráci s námi myslí někteří Vaši kolegové. Jejich vyjádření si můžete přečíst zde.

Rádi spolupracujeme…

Velmi rádi pracujeme s lidmi. Jste-li Interim Manager, můžete nám nyní poslat žádost o spolupráci v registračním formuláři. Jste-li klient, můžete se na nás s Vaším požadavkem přímo obrátit.

Telefonní číslo +420 242 458 477 spolu s emailovou adresou prague@agim-ece.com, jsou snadno k nalezení z jakéhokoli místa webu.

Naši lidé?

Kdo za AGIM stojí, mnozí z Vás již jistě víte. Všichni se však můžete obrátit se svým dotazem na některého z našich konzultantů.

Již nyní povyšujeme český a slovenský Interim Management na novou úroveň. Neváhejte nás kontaktovat.